certificaten

Kraan stuk? Schakel dan Loodgietersbedrijf Ab Mouissie BV in

Kraan stuk? Schakel dan Loodgietersbedrijf Ab Mouissie BV inIs uw kraan stuk? Daarom een loodgieter nodig die snel ter plekke is om uw kraan te maken? Als uw kraan stuk is moet u beslist bij Loodgietersbedrijf Ab Mouissie BV zijn. Loodgietersbedrijf Ab Mouissie BV is al meer dan 100 jaar bekend als loodgietersbedrijf en u van dienst als o.a. uw kraan stuk is. Grootvader Albert F. Mouissie was in 1928 de oprichter van ons familiebedrijf. Hij werkte als loodgieter en elektricien in Bussum. Zijn zoon, onze vader, Albert F. Mouissie jr. (Ab), begon in 1962 als loodgieter. Vandaag de dag zijn wij nog steeds actief als loodgieter en zijn vele klanten in de omgeving van dienst. Is uw kraan stuk? Zijn er andere redenen waarom u een loodgieter nodig heeft? Als u kraan stuk is moet u beslist contact met ons opnemen. Ons familiebedrijf staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Al bijna 100 jaar. Onze unieke service zorgt ervoor dat klanten bij ons terug komen. Of nu uw kraan stuk is of er andere redenen zijn waardoor u een loodgieter nodig hebt, neem contact met ons op.

Kraan stuk of lek?

Is uw kraan stuk of lek? Uw kraan in de badkamer stuk? Of is uw kraan in de keuken stuk? Neem dan contact met ons op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen. Als loodgieter verrichten wij werkzaamheden aan:

  • Waterleidingen
  • Sanitair
  • Verwarmingsinstallaties
  • Daken
  • Riolering

Als uw kraan stuk is weten wij precies wat er nodig is om deze goed te kunnen repareren. Wij weten als geen ander dat een kraan onmisbaar is en veel gebruikt wordt. Deze moet aan uw wensen en eisen voldoen en altijd optimaal functioneren. Is uw kraan stuk? Dan komen wij direct langs.

Kraan laten vervangen die stuk is?

Lekkage in uw badkamer of keuken? Uw kraan stuk? Of is de afvoer verstopt? Wat de problemen ook zijn, als loodgieter schieten wij snel te hulp. Al vele jaren leveren wij vakwerk als loodgieter. Als uw kraan stuk is komen wij langs om deze te inspecteren en passende maatregelen te treffen. Ook kunnen wij andere werkzaamheden uitvoeren voor uw badkamer en sanitair. Wilt u nieuw sanitair? Nieuwe kranen? Heeft u plannen uw keuken, badkamer of toilet te renoveren of compleet te vernieuwen? Wij kunnen verschillende leidingen leggen en nieuw sanitair leveren. Ook adviseren wij u over aanpassingen voor extra wooncomfort, zoals badkamersteunen of een verhoogd toilet. Uw kraan stuk? Neem contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © 1928 - 2018 Loodgietersbedrijf Ab Mouissie BV | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring